Doe wat aan je energie

Een energie vergelijk binnen 2 minuten

Wanneer je een nieuwe energieleverancier wilt uitkiezen, zal je er al snel achter komen dat er ver verschillende soorten en smaken zijn. Inmiddels telt Nederland al meer dan 23 energieleveranciers met allemaal hun eigen tarieven, contracten en voorwaarden. Consumind snapt dat jij helemaal geen tijd én zin hebt om deze energieleveranciers stuk voor stuk te vergelijken. Daarom hebben zij een energie vergelijk voor je gemaakt waarin je binnen 2 minuten je nieuwe energieleverancier kunt kiezen.

Vul je gegevens in

Het enige wat jij hoeft te doen is het invoeren van je gegevens zoals je postcode, huisnummer en je energieverbruik. Geef je emailadres ook op om direct een vergelijking per mail te ontvangen wanneer je later nog eens terug wilt kijken naar de energieleveranciers.

Start de energie vergelijk

Zodra je je gegevens hebt ingevuld, start je het energie vergelijk met 1 druk op de knop. De energievergelijker van Consumind gaat direct voor je aan de slag om alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Binnen minder dan twee minuten krijg je direct de voordeligste energieleverancier te zien die pas bij jouw huidige situatie.

800.000 huishoudens starten een energie vergelijk

Al meer dan 800.000 huishoudens gingen je voor en hebben al een energie vergelijk gemaakt omdat zij niet bij de groep willen horen die te veel betalen. Dit geeft wel aan dat het super makkelijk is én dat je echt kunt besparen. Een gemiddelde besparing liep op tot wel 300 euro en dat alleen door het verlagen van de energiekosten. Het maken van een energie vergelijk doe je aan de hand van je persoonlijke gegevens en een recentelijk jaarverbruik van jouw woning. Hierdoor kan de energievergelijker een juiste vergelijkig voor je maken en rekening houden met alle kosten die gelden in jouw regio en bij de energieleverancier. Je krijgt hierdoor een kloppend beeld van je energierekening en de mogelijke besparing die Consumind voor je kan realiseren. Mocht je willen overstappen, dan regelen wij het voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. Start vandaag nog met het maken van een energie vergelijk en bespaar direct op je kosten voor gas en stroom. Het besparen op je vaste lasten begint bij het verlagen van je energiekosten. Voor meer informatie, klik hier!